Здравей, свят :)

юли 12, 2016 , , 0 Коментара



Здравейте,

Аз съм Миро (keybase).
В далечната 1995 година, само 8 годишен се запознах с компютъра, първо Правец 8 М, а след това и с Правец 16 Е, както и Правец 8 С. Учех се да пиша прости програми на BASIC и играех култовите за времето си игри Karateka и Autobahn. Не мина време и се сдобих с яка машина - i486, Windows 95 беше интересно чудо на технологиите. През '98 се появи и StarCraft. Никога няма да забравя колко беше трудно да се сдобиеш с копие на StarCraft, зарибяваща игра с нечувана графика - wow! Хубавото е, че баща ми работеше в международния транспорт, та ме снабди с играта. Ползвам компютър и до днес, интересите ми се въртят в сферата на уебхостинга, интернет сигурността, p2p, крипто валутите, IRC, Web3, Augmented reality, Metaverse и други.

Работил съм с разни хора над проекти като: altermindsbios-passcrackdomain-dbhaxradioprocess hackerwinamp и plxmage.com  Участвам в калкулациите предлагани от няколко онлайн кракера. Бил съм администратор на няколко безплатни шела, като най-големия беше mrejata.eu,  собственoст на badata. Оставил съм своя следа и в книгата Raiding the Wireless Empire, на Douglas Berdeaux и Ben Nichols. Напоследък се захванах с доста проекти, но времето все не стига да ги изпипам докрай, затова ще спомена само nasmetka.info.

Подкрепям свободата на словото и остро осъждам следенето в интернет.
Обичам българската музика, планината, морето, животните и да скитам. Карам колело и ски. Като споменах колело – член съм на UTB - United Trail Builders, работил съм по трасетата на байкпарка в Боровец и съм един от създателите на Relyovo Fun Trail. Едно трасе за спускане с колела, което градим и поддържаме изключително с доброволен труд още от 2012 г. Трасе, на което потрошихме доста лопати, кирки и колелета, но и където феновете на спускането изживяваме истинско удоволствие.

Обичам да обикалям разни места, свързани с легенди. Катеренето по кои ли не върхове и скитането по планините са моя страст.

Противник съм на алкохола и наркотиците, имам вредния навик да употребявам тютюневи изделия все по-рядко.

Бири приемам на:
 BITCOIN aдрес: 13DLTbQ2PcDoamK89H5tzWSsokQqWvdDad
 Zcash адрес: t1LMFWzraR21a6F7XrGBuM8PGUjkfBMs7Ho
 ERC-20: 0x338571a641d8c43f9e5a306300c5d89e0cb2cfaf

А това, което четеш в момента, е моят електронен лог. Тук мисля да публикувам неща, които смятам за интересни.

До скоро!

Поздрави от Рила!


miro

Домът не е там, където ти се налага да бъдеш, а там, където е сърцето.